Mijn aanpak, uw oplossing

Mijn aanpak voor particuliere cliënten

Misschien hebt u het idee dat een psycholoog eindeloos met u aan het werk gaat, dat u daar voorlopig niet mee klaar bent, dat alles vanbinnen overhoop wordt gehaald.

Dat hoeft niet.

Mijn aanpak is praktisch, gericht op een korte behandeling van een beperkt aantal sessies. In mijn meer dan 30-jarige ervaring als psycholoog heb ik ondervonden dat deze aanpak voor de meeste mensen, zowel bij problemen in de privésfeer als op het werk, voldoende is om zelf verder te komen.

In mijn aanpak werken we toe naar het resultaat dat u wilt bereiken. Natuurlijk gaan we daarbij niet voorbij aan de onderliggende problemen. Maar we hoeven daar niet dieper op in te gaan dan nodig is. Nieuwe wetenschappelijke inzichten ondersteunen deze werkwijze. En mijn cliënten vinden het prettig dat ze snel kunnen toewerken naar oplossingen.

Belangrijk hierbij is uw eigen insteek. Bent u iemand die zelf stappen wilt nemen en een therapeut vooral ziet als iemand die u helpt de juiste richting te bepalen? Dan zal mijn aanpak u vast aanspreken. Lees verder over mijn werkwijze >>